4. tammikuuta 2016

Vika ilta Singaporessa

Vikana iltana päätettiin sitten lähteä ulos. Oltiin ekana päivänä kävelty Singapore Flyerin (maailman suurimman maailmanpyörän) ohi ja nähty mainos coktailajelusta. Tää ajatus oli sitten jäänyt takaraivoon pyörimään ja päätettiinkin sitten lähteä sinne.

Meillä kävi hirveen hyvä tuuri, kun tilannehan oli se, että oltiin ainoat koko ajelulla. Eli saatiin siis oma kapseli ihan kahestaan. Ennen sitä oltiin lilluttu jossain odotuslaungessa ja meijät tuli erikseen joku työntekijä saattamaan oikeeseen vaunuun. Tän coktailajelun ideana oli siis se, kuten nimestä voikin päätellä, että siihen  kuulu coktailin juominen.


Oli ihan huikeeta siellä vedellä omassa vaunussa, kun viereiset oli ihan täynnä aasialaisia ja näky vaan kun jengi siellä hyrräs kamerat kädessä ympyrää. Muutenkin Singapore pimeän aikaan on tosi ihana. Se valomeri vaan jatkuu ja jatkuu.

Tän ajelun jälkeen otettiinki sit suunnaks Marina Bay Sands jälleen kerran. mut tällä kertaa suunnattiin sinne kattotasanteelle. Siellä on siis ravintola ja baari, Cé la Vi. En muista oisinkohan ikinä juonu viiniä niin hienoissa maisemissa. Tää kattoterassi sijaitsee siis korkeemmalla kun ite toi maailmanpyörä.

Loppuillasta suunnattiin Clarke Quayn klubialueelle. Käytiin syömässä jossain meksikolaisessa katukeittiössä nachot ja suunnattiin siitä jollekin klubille. Siellä jaksettiin olla ehkä tunti, sit mun korkkarit alko sattumaan sen verran paljon, että päätettiin hurauttaa taksilla hotellille ja mennä nukkumaan.


Eipä onneks menny sit lopulta hirveen myöhäseks ja eilen aamulla olikin ihan kiitollinen siitä, vaikka mun jalat olikin ja on edelleen täynnä repeytyneitä rakkuloita. Eilen nimittäin suunnattiin takasin Balille. Tää päivä onkin mennyt sitten sängynpohjalla ja nukkuessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti