4. tammikuuta 2016

Uusi Vuosi

Uuden vuoden aattona me nukuttiin pitkään, taidettiin nukkua kokonaan hotelliaamiaisen ohi, mut eipä haitannut. Lähettiin siinä sitten jossain vaiheessa läheiseen kauppakeskukseen syömään ja ostamaan tolla yhelle siistimpiä housuja kun se oli vaihgossa ilmeisesti pakannut väärät mukaan. Mikäs siinä joulualennusmyynneissä shoppaillessa keskellä aasialaislaumaa.

Me oltiin varattu pöytä Marina Bay Sandsista, Sen of Japanista, joten sinne sitten lähdettiin suuntaamaan illalla kahdeksan aikaan. Selviskin sitten, että ravintola sijaitsee ihan mahtipaikalla, suoraan siinä rannassa, Marina Bay Sands hotellin eessä, me siis oltais voitu istua siellä kattomassa uuden vuoden raketit.


Ravintolassa otettiin sitten se niiden uuden vuoden menu. Oikeastaan muuta ne ei sinä iltana tarjonnutkaan. Olin ihan innoissani ravintolan sijainnista kun sinne saavuttiin ja aattelin, et mikään ei vois mennä pieleen. Okei no, ei mikään mennykkään. Tarjoilijoilla ei ollu ihan etiketit hanskassa. Tuntu, et ois ollu jollain ravintolakoulun harjotteluillallisella, edes viinipulloa ei osattu avata. Ruokakin tuli todella hidasta vauhtia ja alko jossain kohtaa oikeestaan olee jo tosi tylsää kun ekaan puoleentoistatuntiin oltiin saatu vaan tyyliin juomat ja alkupalat.


Kun kello löi ykstoista ja oltiin ehitty kaheksasta ruokalajista ehkä kolme, niin alko pikku paniikki iskemään, että josko sitä ehtii syödä ollenkaan tän vuoden puolella. No sovittiin siinä jossain kohtaa tarjoilijoiden kanssa, että me mennään siihen ulos kattomaan ne raketit ja tullaan sitten takas syömään. Päätös todettiin aivan loistavaks; ulkona raketteja on aina kivempi katella ja kun tultiin takas syömään saatiin ruuatkin heti pöytään kun siltä tuntu.


Oli ihan huikee fiilis kun kello löi kakstoista. Eka yhteinen countdown ja sit kaikki vaan alko huutamaan. Ja kyllä sen huomas, että raketteihinkin oltiin sitä rahaa käytetty. Ne ilotulitukset oli niin upeita, varsinkin kun niiden takaa kohos pilvenpiirtäjiä.

Kyllä tää uuden vuoden aatto oli ehkä huikein ikinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti