30. joulukuuta 2015

Vuodenvaihteen fiilikset

Saavuttiin eilen Singaporeen.Oli hauska kun lennon määränpää oli Amsterdam. Lentoyhtiönä oli siis KLM ja lento oli siis Denpasar-Amsterdam via Singapore. Siinä sitten vitsailtiin, että josko ois äkkilähtö Eurooppaan.

Täällä Singaporessa olis siis tarkotus viettää vuodenvaihde. Marina Bayssa näyttäis olevan vaikka mitä huomenna, kaikkea konserteista ilotulituksiin. Ihan innolla odotan miltä vuodenvaihde täällä näyttää. 

Tää vuodenvaihdos eroo aika paljon edellisistä. En oo ikinä ollu näin kauaa poissa Suomesta, enkä viettänyt uutta vuotta näin kaukaa kotoa. Tää vuos muutenkin eroaa tosi paljon edellisistä. Oon vihdoin päässy tekemään just sitä mistä tykkään - matkustelemaan. Ykstoista maata, neljä maanosaa, reilu 25 lentoa ja kilometrimääriä en ees halua tietää. Lukemattomia hyviä muistoja, uusia ihmisiä ja ystäviä - niin tarttupa tää mun parempi puoliskokin matkaan. Oon ihan järjettömän kiitollinen kaikesta - tukiverkostosta, mahdollisuuksista ja muistoista. 

On se vaan pakko todeta, että maailma opettaa, maailma kasvattaa ja osaa se myös potkia päähän, joskus vähän liiankin lujaa. Se mikä ei tapa, niin se vahvistaa. Varsinkin viimoset 3 kuukautta on ollut aika hurjaa vuoristorataa. Oon kasvanu ja oppinu ihan sikana. Ei väliä milloin tää reissu loppuu, niin suhteellisen onnellisena palaisin Suomeen, monia kokemuksia rikkaampana.

Hyvää alkavaa vuotta kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti