18. tammikuuta 2016

Paluu arkeen

Eipä Ubudin jälkeen tullut paljoa tehtyä, liikuttiin sieltä parik päivää Sanurille, ja päivät menikin rannalla nukkuen. Paikka itessään oli aika mitäänsanomaton, resorttia resortin perään.

Edelleenkään en tykkää jäähyväisistä, mut onneks noi jäähyväiset lauantaina taitaa olla viimoset "isot" jäähyväiset. Seuraavaks varmaan pääseekin näkemään ihmisiä uudestaan. Tarkotus olis vielä elellä lämpimämmillä elinalueilla sen 3-4kuukautta. Tänään vähän suunnittelin, että mitäs tässä vielä pitäis puuhailla, mulla on koko itärannikko ja Uluru näkemättä. Uuteen-Seelantiin haluaisin, mutta pitää sitä vielä ihmetellä. Tänään myös ilokseni totesin, että on halvempi lentää Honolulun ja Los Angelesin kautta kotiin, kun että lentäisin täältä esimerkiks Arabiemiraattien kautta, ottaen huomioon sen faktan, että Hawaijille tai Vanuatulle on pakko päästä. Olishan se ihan kiva joo vetästä maailman ympäri.


Tänään oon vaan hakenut töitä ja ettinyt kämppää Sydneystä. Ei oikeen jaksais tehdä mitään, hirvee väsymys kun kuuden tunnin yölento sekotti mun rytmit ihan kunnolla. Rankkaa palata arkeen, ei voi muuta sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti