7. lokakuuta 2015

Halfmoon Festival

Osuttiin siis just sopivaan väliin tänne Koh Phanganille. Eilen täällä oli puolenkuunjuhlat ja Halfmoon Festival. Tää saari on tunnettu kaikenmaailman kuujuhlistaan. Löytyy fulmoonia (joka on näistä kaikista isoin ja tunnetuin), blackmoonia ja kaikille vielä etkot jatkot ja kissanristiäiset siihen päälle. Yleisesti jengi ymärtääkin, että Koh Phangnang = bileet. Ite en nää asiaa kyllä ihan noin mustavalkosena.

Kuva täältä.
Halfmoon Festival on siis viidakossa järjestettävä elektronisen musiikin tapahtuma, joka järjestetään jokaisen puolenkuun aikaan, eli kaks kertaa kuukaudessa. Itse tapahtumapaikka on vähän kun baari, joka on siis vaan auki sen kaks kertaa kuukaudessa. Se on kortisteltu erilaisilla valoilla ja neonvärisillä koristeilla. Ihmisillä koristeita ja rekvisiittaa ilmapallohatuista kukkakoristeisiin ja vartalomaalauksiin ja ne hohtaa hienosti uv-valojen alla. Kaiken tän sekamelskassa hyvät bileet on taattu.

 Meillä ei ihan napannut toi elektroninen musiikki vaikka hauskaa oli. Oltiin liput ostettu ennakkoon ja siihen hintaan sitten kuulu muutama juomakin. Jengi käyttää tuolla ilmeisesti aika paljon muutakin kun alkoholia. Sen huomas menosta ja kyllä siellä ihan avoimesti tarjotaankin kaikkea. Suosittelen kyllä kokemuksena, vaikka ite en ehkä uudestaan menis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti