20. lokakuuta 2015

Eka rantapäivä!

Eilen eksyttiin sitten ekaa kertaa rannalle. Ei ollu miään kovin hyvä idea lähteä sandaaleissa vaeltamaan kuuden kilometrin mittasta matkaa. Kaiken lisäks lähdin kesävatteissa, koska mittari näytti melkeen kolmeakymmentä. Noh, voin sanoa, että täällä ei paljoa mittareihin kannata luottaa, onneks otin neuleen varalta mukaan. Ulkona oli ihan jäätävän viileä tuuli ja välillä sai kyllä ihan oikeasti palella. Rannalle kun päästiin, niin tuuli paljon kovempaa kun kaupungissa. En ymmärrä miten ihmiset oli viettämässä siellä jotain ns kesäpäivää, kun ite meinasin jäätyä sinne neule päällä.


Tänään taas säätiedotus näytti samanlaista säätä kun eilen, ja päätin sitten ihan suoralta seisomalta laittaa farkut jalkaan. Oli sitten oikeen mukava yllätys kun ulkona oliki oikeesti sairaan lämmin. Oli joo ihana läkähtyä mustissa farkuissa. Ainoo, mikä saa mut täällä jaksamaan on ajatus siitä, että ollaan menossa kesää kohti. Huomiseks on luvattu kuuttatoista astetta tosin ja itsehän taidan pysyä sisätiloissa. Se voiskin melkeen olla ihan hyvä idea kun tässä ois vähän puuhailtavaa.


Mun pankkikortti saapui vihdoin ja viimein. Tää tarkottaa sitä, että oon ihan valmis sanomaan adios tälle hostellille. Nyt mun on varmaan vähän helpompi saada töitäkin kun voin liikkua vaikka samantien jos tulee jonkinmoinen työtarjous, Jos en töitä saa niin meen wooffaamaan eli farmille vapaahetoistöihin missä mulle annetaan ruoka ja majotus. Pääseepä vähän eräjormailemaan ja samalla rahaakin säästyy. Eikä varmaan tarvii syödä spagettia joka päivä.


Ennen työnhaun varsinaista jatkamista ois ohjelmassa vetästä pieni roadtrippi. Tarkotus ois lähteä yhen ruotsalaisen kanssa ajelemaan The Great Ocean Road. Se on siis varmaan Australian kuuluisin moottoritie, jonka reitti kulkee Adelaidesta Melbourneen. Sitä ympäröi huomat maisemat ja matkalla on kaiken maailman luolia ja kansallispuistoja, hyviä surffikohteita unohtamatta. Tarkotus ois siis ajella toi noin 250km pätkä muutamassa päivässä, pysähdellä, ihmetellä ja nukkua autossa. Nää suunnitelmat on vielä vähän auki, mut tässä just parhaillaan etin meille vuokra-autoa. Tästä reissusta kyllä ihan varmasti kuulette myöhemmin lisää.

ps. Tänään tai huomenna meen ostamaan uuden kameran, eli sitten ei enää puhelinlaatusia kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti