11. heinäkuuta 2016

Meillä hevoset karkailee

Tänään oli ihan mielenkiintonen päivä. Oli eläinten iltaruokinnan aika ja oltiin just tehty karitsoille maito ja lähettiin koirien vajasta hakemaan hevoselle ja poneille porkkanoita. Yllättäen kyseiset elukat siinä mussutti ruohoa suoraan kulman takana. Hetken siinä monttu auki tuijoteltiin, että mitäs hittoa. Ne oli siis onnistunu karkaamaan sieltä niitten aitauksesta kun se portin lukko on rikki. 

Oli ihan pikkunen työ saada ne takasin sinne, kun ei meistä kumpikaan oo hevosia käsitelly. Kaikki koirista lehmiin menee mulla ihan helposti, mut hevosten käsittely on mulle yks suuri mysteeri. No eipä siinä muu auttanu ku soitin kaikki aussikaverit läpi ketkä saattais ees jotain tietää hepoista, eikä kukaan tietenkään vastannu. Onneks on internet ja vihdoin saatiin yhteys ja neuvoja ja saatiin hepat ees vähän liikkeelle. Sit tajuttiin onneks soittaa meijän työkaverille joka yllättäen osottautukin sitten heppamieheks. 

Kovin itsepäisiä nää hepat täällä vaikuttaa olevan kun Benilläki oli vähän haastetta saada ne takasin omille laitumilleen. Onneks loppu hyvin kaikki hyvin. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti