23. kesäkuuta 2016

Työnvaihdos

Kävi sitten niin, että edellisen työn jätin aika pian viimosimman postauksen jälkeen. Siitä takas Perthiin kolmeks viikkoo ja noh, ne meni aika rellestäen aivan huikeessa porukassa! Aivan huikeeta jengiä koko ajan ympärillä. Varmaan paras kolmiviikkonen Australiassa tähän mennessä. 


Tällä hetkellä on ihan hirvee ikävä kaikkia noita ihmisiä, koska kävi sitten niin, että sain uuden työn ja maanantaina tänne saanuin! Työtarjous kuulosti aluks ihan vitsiltä, koska tuntu vaan, että kaikki on liian hyvää ollakseen totta. Samaan aikaan mulla oli kumminki semmonen fiilis et joo, tonne mä päädyn. Ja totta jos puhutaan, tää työ on aivan unelmaduuni! 


Kuvassa näkyvät höperöt on siis mun pikku vaaveja. Mun työnä on siis huolehtia yhdeksästä orvosta karitsasta yhen brittitytön kanssa.  Noi karitsat ruokitaan neljä kertaa päivässä, kolme niistä ihan tuttipullolla sylissä pitäen. Ja kaiken ton ruokkimisen oheessa tehään muita farmihommia. Päivät on ihanan monipuolisia. Ihana ku vihdoin onni potkas kunnolla ja alan olee aika varma siitä, että eiköhän se tokan vuoden viisumi saada. Tää farmari ja sen perhe on myös ihan jäätävän sydämellistä porukkaa - yhtenä iltana ne toi meille vastaleivottua banaanileipää! Tää paikka on vaan kaks tuntia Perthistä, ja muutama minuutti Cuballingin keskustasta ja farmi ihan uskomattoman kaunis. Tulee olemaan hyvät kolme kuukautta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti