1. helmikuuta 2016

Puuhailuja

Edelleen kykin Sydneyssä, koska tää hostelli, missä nyt oon on aivan huikee. Tai ei oikeestaan, mut ihmiset täällä on jotain ihan huikeeta. Ollaan kaikki yhtä isoo perhettä. Huonona puolena on ehkä se, että tulee juontua ehkä vähän liikaakin Goonia ja unirytmit on mitä on. Silti just nyt oon ihan tajuttoman onnellinen ja kiitollinen tästä huikeesta porukasta.


Parastahan on ehkä se, että tää jengi on saanut katkottua mun netflixkierteen ja on tullu tehtyäkin jotain. Viime lauantaina lähettiin Manly beachille. Ihan huikee keli oli ainakin alkuun, kun lautalla vedettiin Oopperatalon ohitse. Rannalla aallot oli aivan jäätävän isoja. Mut niin ne kai tuppaa aina olee tällä mantereella. Ite Manley beachilla ei viihdytty kauaa, vaan lähettii siitä sitten viereiselle, pienemmälle rannalle. Siellä ei mitenkään turhan kauaa ehitty olee, enneku jäätävä pilvirintama iski auringon eteen ja hetken päästä tulikin vettä ihan saavista kaatamalla. Lopulta käviki sitten, niin, että "eksyttiin" baariin sadetta karkuun. Sieltä sitten lähdettiin Bondille kotibileisiin.


Eilen taas lähtettiin puistoilemaan ja koko päivä menikin auringossa nukkuen ja jenkkifudista kopitellen. Ja koska oon niin hyvä kaikissa urheilulajieissa, niin tottakai sain pallosta sopivasti osumaa silmään. Mustaa silmää ei onneks tullu, Vähän vaan naama hellänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti