5. huhtikuuta 2016

Tää elämäntyyli on rakkaus

En oo yhtään muistanu tänne kirjotella taaskaan, kun elämä vaan rullaa mukavasti eteenpäin ja hetkessä eläen sitä ei aina ees tajua ajan kuluvan. 


Ollaan itärannikkoa pitkin tultu nyt Rainbow Beachille. Huomenna aamulla ois tarkotus lähteä aamu varhaselta ajamaan kohti Hervey Bayta ja sieltä ottaa lautta Fraser Islandille - maailman suurimmalle hiekkasaarelle. Luonto siellä on ihan jäätävän huikeeta kuulma, se on ainoo paikka maailmassa missä viidakko kasvaa hiekasta, löytyy makean veden järviä, ja dingoja! Siellä ollaan yön yli ja varmaan jälleen päästään nukkumaan rannalle! Niin, ja nelivetonen maasturi matkassa kun varsinaisia teitä siellä ei ole. 



Viimonen viikko on ollu täynnä erilaisia rantoja ja uimista, ollaan törmätty pyyttoniin ja pilveä polttelevat hipit korjas meijän auton Nimbinissä. Käytiin myös surffikurssilla, joka oli ehkä surkeinta sähläämistä ikinä, koska paikassa missä tää kurssi oli ei ollu ees aaltoja! Tällä hetkellä istutaan tähtien alla, kynttilän valossa ja jauhetaan elämästä. Fiilis onnellinen, illallinenki valmistu 3$ maksavan muovikassin sisällöstä. Saatiin siis kolmella dollarilla tunkee muovikassi täyteen eri hedelmiä ja vihanneksia, voiko reppureissaaja parempaa toivoa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti