15. helmikuuta 2016

The Arts Facroty

Byron Bayssa tuli asuttua aika mielenkiintosessa paikassa. Nukuin telttamökissä teepuulammen rannalla, suhteellisen keskellä viidakkoa. Täällä on monenlaisia muitakin paikkoja missä voi nukkua, esim vaikka tiipeissä, normaalisti dormeissa tai sit ihan vaan telttaillen viidakossa. 

Kyl täält löytyy ihan mielenkiintosia aktiviteettejäkin, tällä hetkellä tossa on menossa afrikkalaisen rummutuksen oppitunti ja tänä aamuna täällä oli joogatunti. Löytyy täältä myös studio jos vaikka omaa musiikkiaan mielii äänittää. Ja tottakai ihan jäätävän paljon liskoja ja villikalkkunoita. Minne ikinä kattoo niin pystyy bongaa yhden kumpaakin. 

Tän paikan pisti pystyyn 70-luvulla hipit, paikalliset ja muutama kansainvälinen artisti. Ja sitten 80-luvulla tää paikka tunnettiin esiintymispaikkana. Nykyään tän omistaa hostelliketju ja kaupalliduus oikeen paistaa. Henkilökunta osaa olla aika törkeetä ja mä ite jouduin vaihtamaan huonetta 3 kertaa viikon sisään, joka päivä aamu 10 ulos ja huoneen sai takasin vasta 14 jälkeen.  Organisointikykyä sais nää kyllä täällä vähän kehittää. Tosi kiva paikka muuten! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti